Ontmoet Ron

 Je wordt wat je gelooft.

Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt.

Je wordt waar je diep van binnen

van overtuigd bent.

 

Vanuit mijn interesse in filosofie en spiritualiteit ben ik net als zoveel andere mensen altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, antwoorden en nieuwe wegen om te bewandelen. 

 

Rond mijn dertigste ben ik begonnen met mijn eerste opleiding tot NLP Practitioner, gevolgd door Reiki I en II en III. Roy Martina's NEI Practitioner opleiding (neuro emotionele integratie) voelde als een openbaring.

 

Mijn leven is in 1998 drastisch veranderd na een reeks sessies Pleiadisch Lichtwerk en Human Design. Het werd tijd om mijn weg te gaan bewandelen en mijn leven te leiden. 

 

De wijsheid van Nondualiteit, Biologische Natuurwetten en Human Design blijven mij inspireren. Voor de geïnteresseerde Human Design kenners: ik ben een emotionele projector 6/2 ;).

 

In mij zul je geen leraar, therapeut of redder vinden. Wel ben ik je vriend, je gids, wakkermaker, opschudder, spiegel en mede-onderzoeker van het geen jij 'jouw probleem' of 'nare ervaring' noemt. Het is een uitdaging om eens (out of the box) anders naar jouw verhaal te kijken, anders naar jezelf te kijken.

 

Verder: ik woon in Amsterdam en ben naast coach werkzaam als 'wegvoorbereider cultuur' in een participatiebedrijf. Mijn werk omvat het verbinden, bevorderen van de onderlinge samenwerking en het met elkaar creëren van de gewenste cultuur.

 

Portfolio

Reiki 1,2 en Reiki Master

Practitioner Neuro Linguïstisch programeren (NLP) 

Time Line Therapy

Practitioner Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI voor kinderen

Organisatie opstellingen

Pleiadisch lichtwerk

Human Design (Rave ABC, Rave Cartography)

Human Design (Poorten, Kanalen, PHS)

Master opleiding Biologika/Biologische Natuurwetten

Shepherding Consciousness Year Program (Nonduality)

Effortless Coaching