aanbod

Er zijn slechts twee problemen: 

" of er is iets wat je niet wilt, of je wilt iets wat er niet is"

 

Met deze inzichten en tools ondersteun ik je graag bij jouw reis van worden naar zijn. Dan voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Bijvoorbeeld:

 

*human design, waarmee je ontdekt wat jouw kern blauwdruk is waarmee je in deze wereld bent gekomen en hoe beïnvloedbaar je bent vanuit je omgeving. 

 

*biologika, waarmee je ontdekt en gaat begrijpen hoe jouw psyche, brein en lichaam samenwerken om jou altijd in elke (bedreigende) situatie te ondersteunen. En dat wij dat anders uitleggen, namelijk als ziekte. Dat je vrij kunt zijn van angst en zelf de regie in handen krijgt.

 

*het goede gesprek, waarmee je ontdekt dat je van nature creatief, energiek en compleet bent; dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn en dat je al heel bent. Er hoeft niets gerepareerd te worden. 

  

Neem alles wat je hier leest aan als iets 'om mogelijk te checken'. Overweeg dat geen enkel geloof ooit waar is; dat geen enkel geloof ooit de juiste is en dat geen enkele gedachte ooit iets anders is dan een voorbijgaande ervaring die er doorheen gaat.