aanbod

Met deze inzichten en tools ondersteun ik je graag bij jouw reis van worden naar zijn. Dan voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Bijvoorbeeld:

 

*human design, waarmee je ontdekt wat jouw kern blauwdruk is waarmee je in deze wereld bent gekomen en hoe beïnvloedbaar je bent vanuit je omgeving. 

 

*biologika', waarmee je ontdekt en gaat begrijpen hoe jouw psyche, brein en lichaam samenwerken om jou altijd in elke (bedreigende) situatie te ondersteunen. En dat wij dat anders uitleggen, namelijk als ziekte. Dat je vrij kunt zijn van angst en zelf de regie in handen krijgt. 

 

*transformatief coachen, waarmee je ontdekt dat je van nature creatief, energiek en compleet bent; dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn en dat je al heel bent. Er hoeft niets gerepareerd te worden. 

  

Geloof niet alles wat je hoort of leest. Denk voor jezelf. Geef je macht aan niemand weg.  Beslis zelf wat wel of niet in je resoneert en ontdek je eigen waarheid.