Ron van Riet

  

Je wordt wat je gelooft.

Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt.

Je wordt waar je diep vanbinnen

van overtuigd bent.

 

Van toen naar nu

Vanuit mijn interesse in filosofie en spiritualiteit ben ik net als zoveel andere mensen altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, antwoorden en nieuwe wegen om te bewandelen. 

 

Rond mijn dertigste ben ik begonnen met mijn eerste opleiding tot NLP Practitioners, gevolgd door Reiki I en II en III. Roy Martina's NEI Practitioners opleiding (neuro emotionele integratie) voelde als een openbaring.

 

Mijn leven is in 1998 drastisch veranderd na een reeks sessies Pleiadisch Lichtwerk en Human Design. Het werd tijd om mijn weg te gaan bewandelen en mijn leven te leiden. 

 

Onderwerpen als Non-Dualiteit/Advaita, Biologika en ScanCoaching hebben mij definitief gevonden en blijven mij inspireren. Voor de geïnteresseerde Human Design kenners: ik ben een emotionele projector 6/2 ;).

 

Met alle inzichten, ontdekkingen en geleerde levenslessen ondersteun ik, waar gewenst, jou bij je zoektocht. In mij zul je geen leraar, therapeut of redder vinden. Wel ben ik je vriend, wakkermaker, opschudder, spiegel en mede-onderzoeker van hetgeen jij 'jouw probleem' of 'nare ervaring' noemt. Het is een uitdaging om eens (heel) anders naar de dingen te kijken, anders naar jezelf te kijken. 

 

En weet je: Je bent al perfect. Er is geen sprake van niet voldoende of goed genoeg zijn. Ook niet dat je nog veel moet leren en hard moet werken aan jezelf. Of dat je nog een lange weg hebt af te leggen. Alles heeft te maken met jouw perceptie en mogelijk zit jouw overtuigingssysteem en de vertroebelde bril waarmee je naar de wereld kijkt in de weg. Hoe mooi is het als je je ware kern weer herinnert en je al die (creatie)kracht weer kunt voelen. De vaak onbewuste belemmerende overtuigingen zijn een mistige sluier die over je kern hangt. 

 

'Je ziet het pas als je het doorhebt' ~ Johan Cruijff

 

 

Portfolio

Door de jaren heen heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

Reiki 1,2 en 3 bij Mieke Evers / Carla Niepoth

Practitioner NLP bij Roy Martina

Time Line Therapy bij Roy Martina

Practitioner Neuro Emotionele Integratie (NEI) bij Roy Martina

Organisatie opstellingen bij NTI NLP Limmen

Ziekte opstellingen bij NTI NLP Limmen

Pleiadisch lichtwerk bij Jayne Jubb / Inge van Straalen

Human Design (Rave ABC, Rave Cartography) bij Denys Goossens/Henriëtte v.d. Ven

Master opleiding Biologika bij Biologika Nederland

Springshift ScanCoach Business bij ScanCoaching Academie

 

De volgende programma's volg ik momenteel

Shepherding Consiousness Year Programm bij Bentinho Massaro