Ron van Riet

  

Je wordt wat je gelooft.

Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt.

Je wordt waar je diep van binnen

van overtuigd bent.

 

Over Ron

Vanuit mijn interesse in filosofie en spiritualiteit ben ik net als zoveel andere mensen altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, antwoorden en nieuwe wegen om te bewandelen. 

 

Rond mijn dertigste ben ik begonnen met mijn eerste opleiding tot NLP Practitioner, gevolgd door Reiki I en II en III. Roy Martina's NEI Practitioner

opleiding (neuro emotionele integratie) voelde als een openbaring.

 

Mijn leven is in 1998 drastisch veranderd na een reeks sessies Pleiadisch Lichtwerk en Human Design. Het werd tijd om mijn weg te gaan bewandelen en mijn leven te leiden. 

 

De wijsheid van het Non-Dualisme, Biologika en Human Design blijven mij inspireren. Voor de geïnteresseerde Human Design kenners: ik ben een emotionele projector 6/2 ;).

 

In mij zul je geen leraar, therapeut of redder vinden. Wel ben ik je vriend, wakkermaker, opschudder, spiegel en mede-onderzoeker van het geen jij 'jouw probleem' of 'nare ervaring' noemt. Het is een uitdaging om eens (rigoureus) anders naar de dingen te kijken, anders naar jezelf te kijken. 

  

Ik ondersteun je bij het in contact komen met je natuurlijke staat. Daar voel je op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

 

Dit inzicht geeft een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik ondersteun je om al die dingen te realiseren die je tot nu toe nog niet gelukt zijn.

 

Portfolio

Reiki 1,2 en Reiki Master

Practitioner Neuro Linguïstisch programeren (NLP) 

Time Line Therapy

Practitioner Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI voor kinderen

Organisatie opstellingen

Pleiadisch lichtwerk

Human Design (Rave ABC, Rave Cartography)

Human Design (Poorten, Kanalen, PHS)

Master opleiding Biologika

Shepherding Consciousness Year Program (Nonduality)

Effortless Coaching