Ron van Riet

  

Je wordt wat je gelooft.

Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt.

Je wordt waar je diep van binnen

van overtuigd bent.

 

Vanuit mijn interesse in filosofie en spiritualiteit ben ik net als zoveel andere mensen altijd nieuwsgierig naar nieuwe inzichten, antwoorden en nieuwe wegen om te bewandelen. 

 

Rond mijn dertigste ben ik begonnen met mijn eerste opleiding tot NLP Practitioner, gevolgd door Reiki I en II en III. Roy Martina's NEI Practitioner

opleiding (neuro emotionele integratie) voelde als een openbaring.

 

Mijn leven is in 1998 drastisch veranderd na een reeks sessies Pleiadisch Lichtwerk en Human Design. Het werd tijd om mijn weg te gaan bewandelen en mijn leven te leiden. 

 

De wijsheid van Non-Dualiteit, Biologika en Human Design blijven mij inspireren. Voor de geïnteresseerde Human Design kenners: ik ben een emotionele projector 6/2 ;).

 

In mij zul je geen leraar, therapeut of redder vinden. Wel ben ik je vriend, wakkermaker, opschudder, spiegel en mede-onderzoeker van het geen jij 'jouw probleem' of 'nare ervaring' noemt. Het is een uitdaging om eens (rigoureus) anders naar de dingen te kijken, anders naar jezelf te kijken. 

  

Mijn doel is om jouw eigen innerlijke autoriteit tot leven te brengen, je helpen zien waar je jezelf weggeeft en je laten zien dat jouw overtuigingen geen objectieve waarheden zijn, maar het product van familiale, educatieve en culturele invloeden.

  

Portfolio

Reiki 1,2 en Reiki Master

Practitioner Neuro Linguïstisch programeren (NLP) 

Time Line Therapy

Practitioner Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI voor kinderen

Organisatie opstellingen

Ziekte opstellingen

Pleiadisch lichtwerk

Human Design (Rave ABC, Rave Cartography)

Master opleiding Biologika

Springshift ScanCoach

Shepherding Consciousness Year Program (Nonduality)

Effortless Coaching -